Torte

Želite li samo u jednom zalogaju zakoračiti u četvrtu dimenziju ili pronaći peti element u obliku slastice koji nedostaje da vaš dan bude potpun, obratite se nama. Šesto čulo nam je zvijezda vodilja za dobar okus, a naše su slastice razne uzraste odvodile na sedmi kontinent. Na vašem putovanju kroz slatki svijet, naše slastice bit će osmi putnik koji zasigurno neće biti uljez.

Naručite tortu od domaćih sastojaka

Torte su naši najslojevitiji izazovi. Recepti koji su nastali u kuhinji Orijenta jedinstveni su i ostvareni domaćim, svježim namirnicama.

Inspiraciju za njihovu recepturu, izgled i nazive pronalazimo u raznim dijelovima života te nastojimo da njihova priča bude ispričana već u prvom zalogaju.

Osim jedinstvenih torti kakve ne možete pronaći ni u jednoj drugoj slastičarnici, neke smo klasike začinili našim idejama i stvorili jednu novu dimenziju okusa.

Bestsellers – 5 torti Dacquoise

Kada govorimo o novim dimenzijama, mi nastojimo četvrtu dimenziju prezentirati u jednom zalogaju. Do takvih iskustava dovest će vas naših 5 najprodavanijih torti, od kojih je jedna upravo Četvrta dimenzija. Element koji ovim slasticama daje poseban okus je činjenica da je riječ o Dacquoise slasticama, tj. kombinaciji biskvita načinjenog od bjelanjaka, badema ili oraha te krema raznih okusa koje se stavljaju na hrskavi biskvit. Dacquoise je element koji ove torte čini neodoljivima, a Peti element je naš drugi bestseller. Vas vodi želja za slatkim, a nas šesto čulo za dobar okus, pa nastaje i torta Šesto čulo, a samo u Orijentu otkriti možete i Sedmi kontinent. Naručite našu tortu online i ona će biti najpoželjniji Osmi putnik na vašoj avanturi.

Naš je recept: kvaliteta, tradicija, elegancija i inovativna kreacija
= desert postaje senzacija.

Istraži ostale slastice

SLADOLED

KOLAČI

TORTE

Orijent Maksimirska

Maksimirska cesta 34, 10000, Zagreb
T: +385 1 2315 323
E: orijent@konfekt.hr