Sladoled

Jeste li ikad probali domaći sladoled? Ako jeste, znat ćete razliku. Gušći je i punijeg okusa, a takav već godinama poslužujemo u Orijentu.

Drugačiji, domaći sladoled

Volimo ovoj nenadmašivoj slastici dati posebne note, pa redovito možete okusiti kakav je sladoled u koji ide čili papričica uz čokoladu i ribizl ili kakvog je okusa pivski sladoled.

Spomenuti sladoledi zanimljivih su i naziva, pa potražite Dracarys ili IPU, ali obavezno bacite oko i na ostale maštovite sladoledne rapsodije.

TOP 5 sladoleda

Lista najtraženijih sladoleda često se mijenja ovisno o godišnjem dobu, ali i činjenici da i sami stalno donosimo nove okuse.

Izdvajamo 5 onih koji najviše zaintrigiraju naše posjetitelje, a to su sladoled od manga koji je jednostavne recepture, Dubrovačka trilogija u kojoj su između ostalog i karamelizirane masline, Elvis Delight koji oduševljava kombinacijom kikiriki maslaca, karameliziranih banana, kikirikija, ruma, mlijeka, jaja, slatkog vrhnja i šećera,

IPA sladoled od piva te Dracarys, sladoled u kojem smo čili papričice iskombinirali s čokoladom, ribizlom, mlijekom i jajima.

Pojedite sladoled u našoj slastičarnici ili u kornetu s nogu i uživajte, uživajte….

Istraži ostale slastice

SLADOLED

KOLAČI

TORTE

Orijent Maksimirska

Maksimirska cesta 34, 10000, Zagreb
T: +385 1 2315 323
E: orijent@konfekt.hr