Sladoled | Slastičarnica Orijent

SLADOLED

Jeste li ikad probali domaći sladoled? Ako jeste, znat ćete razliku.
Gušći je i punijeg okusa, a takav već godinama poslužujemo u Orijentu.

DOMAĆI SASTOJCI

DOMAĆI SLADOLED

Volimo ovoj nenadmašivoj slastici dati posebne note, pa redovito možete okusiti kakav je sladoled u koji ide čili papričica uz čokoladu i ribizl ili kakvog je okusa pivski sladoled. Spomenuti sladoledi zanimljivih su i naziva, pa potražite Dracarys ili IPU, ali obavezno bacite oko i na ostale maštovite sladoledne rapsodije.

BESTSELLERS

TOP 5 SLADOLEDA

Lista najtraženijih sladoleda često se mijenja ovisno o godišnjem dobu, ali i činjenici da i sami stalno donosimo nove okuse. Izdvajamo 5 onih koji najviše zaintrigiraju naše posjetitelje, a to su sladoled od manga koji je jednostavne recepture, Dubrovačka trilogija u kojoj su između ostalog i karamelizirane masline, Elvis Delight koji oduševljava kombinacijom kikiriki maslaca, karameliziranih banana, kikirikija, ruma, mlijeka, jaja, slatkog vrhnja i šećera,  IPA sladoled od piva te Dracarys, sladoled u kojem smo čili papričice iskombinirali s čokoladom, ribizlom, mlijekom i jajima.

SLADOLED UMJESTO KAVE

Svoju prvu jutarnju kavu zamijeni s Coffe toffeom! Sladoled od kave, čokolade i slanog karamela za dobar početak dana, pronađi u Orijent slastičarnicama!